Grundlægger af Hovedjægerne


 

Carsten Busk har mange års erfaring på lederniveau, og har siddet i forskellige chef- og direktørstillinger i private virksomheder. Senest har han arbejdet som global salgs- og marketingsansvarlig og medlem af direktionen i en virksomhed med aktiviteter i 12 lande på 4 kontinenter. Her var de primære arbejdsopgaver indenfor salg, marketing, forretningsudvikling, Lean/Six Sigma og generel ledelse.

Carsten Busk’s arbejdsfelt hos Hovedjægerne er hovedsageligt rådgivning af virksomheder i forbindelse med rekruttering og projektansættelser som forretningssalgsudvikler hos virksomheder som ønsker et forbedret salg.
 Carsten Busk har hvert år siden 1998 suppleret sin praktiske erfaring med diverse efteruddannelser og Executive programmer i ind- og udland: 

HD (A), HD (O), Master in Executive Negotiation, Lean/Six Sigma Black Belt, DISC certified, PI analyst, IMD, London Business School og Insead/Wharton.


Carsten Busk er en meget aktiv netværker, som bruger sit netværk i arbejdet, såvel som sin dynamiske efteruddannelse og livline i hverdagen. 


Carsten Busk har et stort kendskab til og netværk indenfor især generel ledelse, salg, marketing, kommunikation, Lean/Six Sigma og forretningsudvikling, Online/ E-business.

Som Hovedjæger kan Carsten Busk hælpe med:


  • Rekruttering på alle niveuaer samt til specialist stillinger

  • Nationale og skandinaviske opgaver

  • CV-gennemgang og karriererådgivning – herunder udvidelse af netværk
  • Salgs og forretnings optimering gennem projektansættelse.
 

phonecall

Kontakt
Bliv ringet op
Vi ringer gerne og tager en uforpligtende samtale med dig.
Kontakt os
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller skrive til os.