Om os


 

Vi er hovedjægere i headhunter/ rekrutterings industrien og er moderne dusørjægere. Vi arbejder med de fleste discipliner indenfor rekruttering. Vore spidskompetencer er udover at finde de rigtige kandidater at forretnings udvikle og skabe øget salg i organisationer gennem kortere eller længere varig projektansættelse.

De bedste i vesten.
Alle kan jo ikke være nr. 1, de bedste, de største, de ældste hovedjæger/headhunter virksomheder på en og samme tid i Danmark eller dem med de bedste værdier, de mest troværdige eller tillidsfulde.

Vi måler os ikke op mod nogen af de andre gode hovedjægervirksomheder, men vurderer udelukkende vores berettigelse i markedet på om vores kunder er tilfredse med vores ydelser.

Vi er ikke hurtigere end vores egen skygge
Vi er sjældent bedre end vores sidste løste opgave og derfor tager vi hver opgave umådeligt seriøst. Vi er ordentlige mennesker, på den gode jyske facon og det forsøger vi at efterleve hver dag.

Hvordan arbejder vi hos hovedjægerne
Vi arbejder netværksbaseret, hvilket betyder, at vi efter behov anvender forskellige samarbejdspartnere, som er sammensat efter deres kompetencer, netværk og baggrund, således at vi kan løse opgaver indenfor langt de fleste industrier og niveauer.

Vi har ikke brug for fine kontorer på dyre adresser, for vi er alligevel ude i marken i hele landet det meste af tiden. De omkostninger vi sparer kommer vore kunder til gode via konkurrencedygtige priser.

Vi skilter ikke med hvem vi arbejder for
En stor del af de virksomheder vi er i kontakt med anvender en eller flere leverandører til rekruttering hvilket er helt naturligt. Langt de fleste stillinger besættes anonymt udenom stillingsannoncemarkedet og vi offentliggør ikke vores samarbejdspartnere som i fortrolighed er kommet til os.

 

phonecall

Kontakt
Bliv ringet op
Vi ringer gerne og tager en uforpligtende samtale med dig.
Kontakt os
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller skrive til os.