Hvad er vores erfaringer med salgsudvikling?


 

Carsten Busk er tidligere salgs- og marketingdirektør og har arbejdet indgående med forretnings- og salgs/ marketingsudvikling. Gennem de sidste ca. 15 år har han arbejdet med de fleste salgs- og marketingsdiscipliner. Han har bl.a. arbejdet med at konceptualisere, kommercialisere og opbygge en dansk salgsorganisation med godt 40 salgsmedarbejdere samt salgs- og driftsorganisationer i 12 lande på 4 kontinenter.

Carstens Busk's praktiske erfaring er hvert år siden 1998 suppleret med diverse efteruddannelser og executive programmer i indland og udland:
HD (A), HD (O), Lean/ Six Sigma Black Belt, Master in Executive Negotiation, Strategy- London Business School, OWP - IMD

Han har desuden studeret salgsteknikker hos Dr. Tom Sant, Sant Corp, US. Kåret af Power Selling Magazine som en af verdens 10 bedste salgstrænere, samt salgsledelse, ”Leading the effective sales force (LESF) på Insead/ Wharton.

Carsten Busk er en praktisk ”hands on” forretnings- og salgsudvikler, som har udviklet Hovedjægernes salgsjagtmetode kaldet Struktur, tempo og empati.

Hvad er forskellen på ledelseskonsulenter og Hovedjægernes salgsudviklere?

Konsulenter rådgiver og kommer med anbefalinger. Hovedjægernes forretnings- og salgsudviklere kommer med anbefalinger og implementerer dem selv. Vi har prøvet det meste på egen krop og er “hands on”- ledere, som er sat i ”spil” til at løse en konkret opgave.

 

phonecall

Kontakt
Bliv ringet op
Vi ringer gerne og tager en uforpligtende samtale med dig.
Kontakt os
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller skrive til os.