CV Rådgivning: OPTIMER OG MÅLRET DIN JOBSØGNING


 

At målrette dit CV og din ansøgning er afgørende for, hvorvidt en virksomhed får øje på dig, og hvordan du skiller dig ud blandt mange andre ansøgere.
Har du brug for kvalificeret sparring og rådgivning til din jobsøgning, hvor målet er at optimere dit CV, din ansøgning og din forberedelse til en jobsamtale, så læs mere her:

Det nye CV

Udarbejdelse af et nyt CV kan være svært og virke uoverskueligt. Her skal kompetencer, kvalifikationer og resultater præsenteres overskueligt og professionelt. Hovedjægerne tilbyder en professionel rådgivning i udarbejdelse af dit CV, hvor vi i fællesskab drøfter alle detaljer, som gør sig gældende for netop dit personlige CV.

Rådgivningen foregår ved et personligt møde på vort kontor i Odense eller efter aftale i dit nærområde. Her afsættes ca. 2 timer til 1-1 gennemgang af dit CV.

Du arbejder med ændringer og har  mulighed for max 2 times telefon eller mail assistance. Du kan også vælge at bruge to af timerne på,  at vi sætter dit CV grafisk op.

Pris kr. 3.950 ex. moms ved ca. 4 timers vejledning.

Den totale pakke: CV-rådgivning, personprofilanalyse og hjælp til opsætning af dit nye CV. ( Valgt af flest kunder)

Hovedjægerne tager udgangspunkt i din unikke situation og retter fokus på dine potentielle muligheder under en jobsøgningsproces.

  1. Du får sparring på dine ønsker til et nyt job samt udarbejdelse af dit nye CV, ved to 1-1 møder på vort kontor i Odense. Max 4 timer.

  2. Udarbejdelse af DISC personprofilanalyse med feedback. Ca. 1 - 1 1/2 time. ( vi bruger Disc som input til din jobinterview forberedelse, samt CV)

  3. Grafisk opstæning af dit nye CV. Ca. 2 timer inkl. korrekturgange med dig. 

  4. Udarbejdelse af en motiveret ansøgning. Ca. 1 time.

  5. Registrering i Hovedjægernes CV/ emnebank.
Rådgivningen foregår i Odense ved personligt møde.
 
Pris kr. 6.800 ex. moms ved samlet max 8 timers vejledning.


Hvordan kommer jeg i gang med Hovedjægerne?
Du starter med at sende os en mail på ckb@hovedjaegerne.dk eller ringe os op på 6161 3585.

Herefter kontakter vi dig og sætter sammen med dig en møde række op. Du kan altid udvide med flere møder. Møderne/ samtalerne er fortrolige, og vi behandler dine oplysninger med størst mulige diskretion.

 

 

 

 

phonecall

Kontakt
Bliv ringet op
Vi ringer gerne og tager en uforpligtende samtale med dig.
Kontakt os
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller skrive til os.