Praktisk ledersparring - Bliv en mere komplet leder


 
Hvad er målet med den individuelle sparring?

1-1 sparringssessions er dit helt personlige og fortrolige frirum hvor alt drejer sig om dig og dine udfordringer, når det passer dig. Her kan du få afløb for frustrationer, diskuteret det der nager dig,og måske blive udfordret på det der gør lidt ondt at erkende.

Vi kan diskutere alt fra strategi til lav praktiske handlingsplaner, håndtering af personale/ kollegaer og ledelse, til hverdagsovertravlhed og perioder med begyndende stress, Karriereplaner og lønforhold, distanceledelse eller det du lige har brug for.

Individuelle lederforløb.

Et forløb afdækker som oftest følgende elementer:

 • Grundlæggende ledelse – hvad skal jeg være opmærksom på?

 • Hvad er mine åbenlyse udviklingsområder?

 • Min motivation som leder – hvilken type er jeg motivationsmæssigt?
  Hvad betyder det for mit lederskab? Hvorfor vil andre ledes af mig?

 • Min professionelle passion.
  Hvad brænder jeg for? Hvad brænder mine medarbejdere for? Hvor er fællesnævnerne?

 • Min evne til at skabe resultater.
  Hvilke mål sætter jeg op for mig selv og min afdeling? Hvordan når vi dem?

 Vi anvender Lederanalyse som input til vore dialoger. 

Vi har alle udviklingspotentialer og kendskabet til egne styrker og udviklingsområder forbedre vores muligheder for at arbejde med de sider som hæmmer os i, at blive en mere komplet leder.

Det gælder for Både DISC- og Lederanalyse, at det ikke er tests med rigtig eller forkert, men dialogværktøjer til at forbedre performance, og som dermed danner grundlag for at diskutere hvilke Gaps du som leder skal arbejde med, for endnu bedre at kunne nå virksomhedens mål.

Hvad koster det?

Et klippekort gør afregningen let og gnidningsfrit og du kan hele tiden holde overblik over dit konkrete forbrug. Læs mere på næste side om hvordan klippekortet virker.

Oversigt over vores klippekorts størrelser og priser (ex. Moms):

Klippekort 10 timer pris: Kr. 11.500
Klippekort 15 timer pris: Kr. 14.775 ( Anbefalet antal klip -  valgt af flest kunder)
Klippekort 20 timer pris: Kr. 19.500

Hvorfor Hovedjægerne og Carsten Busk?

Hovedjægerne arbejder i dag sammen med en del store og små/ mellemstore virksomheder omkring ledersparring. Vi laver både individuelle personlige lederforløb såvel som gruppe forløb for øverst ledelse eller mellemleder grupper.

Der er mange som er uddannet i at arbejde med profil analyser, men ofte mangler de, de grundlæggende Ledelses- og forretningsmæssige færdigheder, der gør at de kan stille de rigtige spørgsmål.

Carsten Busk har mange års erfaring på lederniveau, og har siddet i forskellige chef- og direktørstillinger i private virksomheder og har arbejdet som COO, Group CSO, global salgs- og marketingsansvarlig, og Direktør. 

Han har bl.a. arbejdet internationalt i 12 lande på 4 kontinenter med primære arbejdsopgaver indenfor salg, marketing, forretningsudvikling, Lean/Six Sigma, rekruttering og generel ledelse.

Carsten Kjær Busk har hvert år siden 1998 supleret sin praktiske erfaring med diverse efteruddannelser og Executive programmer:

- HD (A), HD (O)                                         - Master in Executive Negotiation
- OWP – IMD.                                             - Strategy- London Business School
- Disc og PI certified                                  - Lean/ Six Sigma Black Belt

Carsten Kjær Busk, har studeret salgsteknikker hos Dr. Tom Sant, Sant Corp, US, Kåret af Selling Power Magazine som en af verdens 10 bedste salgstrænere. Carsten Kjær Busk har desuden læst salgsledelse, ”Leading the effective sales force (LESF) på Insead/ Wharton.

Carsten Kjær Busk er en meget rutineret foredragsholder bla. indenfor forhandlingsteknik og er forfatter til bogen ” Scor kassen ved lønforhandling”

Hvordan kommer jeg i gang med Hovedjægerne?

Du starter med at sende os en mail på ckb@hovedjaegerne.dk eller ringe os op på 6161 3585.

Herefter kontakter vi dig og sætter sammen med dig en aftale op. Du kan altid udvide med flere møder. Samtalerne er fortrolige, og vi behandler dine informationer med størst mulige diskretion.

 

phonecall

Ledersparring brochure
Kontakt
Bliv ringet op
Vi ringer gerne og tager en uforpligtende samtale med dig.
Kontakt os
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller skrive til os.