Hvordan arbejder vi?


 

Vi jagter ikke bare hoveder, men også hjerter. Hjerter og passion - og vi ved hvor vi skal jage

At udlicitere rekruttering af nye medarbejdere er et spørgsmål om tillid. Vi har arbejdet med rekruttering både i den ansættende rolle og som hovedjægere.

Vore passion er at finde de rigtige medarbejdere, som har de rette faglige/ sociale kompetencer, og hjerte/ passion der kræves for at udfylde rollerne hos vore kunder.

En afgørende faktor for om vi kan løse en rekrutteringsopgave, er adgang til de rigtige kandidater, og vi ved at netværk her er helt afgørende.

Vi arbejder netværksbaseret, hvilket betyder, at vi efter behov anvender forskellige samarbejdspartnere, som er sammensat efter deres kompetencer, netværk og baggrund, således at vi kan løse opgaver indenfor langt de fleste industrier og niveauer.

Vi anvender, alt efter opgaven, forskellige test eller cases som en del af rekrutteringsprocessen. Vi er certificeret i eks. DISC og PI personanalyser.

Hovedjægerne som mæglere
Når Hovedjægerne bistår en virksomhed med at finde en ny medarbejder, er en af rollerne ofte at være, det vi kunne kalde rekrutteringsmægler.

Når en rekruttering er ved at være tilendebragt så sidder der to parter en kunde og en kandidat som faglig og professionelt har ” forelsket” sig hinanden og blot mangler at få diskuteret hvad prisen er for varen, altså prisen for at få personen som sidder på den anden side af bordet til at udfører et klart defineret job.

En del af disse samtaler strander på at man ikke kan blive enige om kompensationspakken for at påtage sig jobbet. Hovedjægerne er uddannet i forhandlingsteknik og er rutineret i at få enderne til at nå sammen.

 
 
 

phonecall

Kontakt
Bliv ringet op
Vi ringer gerne og tager en uforpligtende samtale med dig.
Kontakt os
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller skrive til os.